Gemeente Waalwijk Gouden huwelijken

Feest voor 63 gouden echtparen

Aanstaande vrijdag, 7 december, zet burgemeester Kleijngeld 63 echtparen in het zonnetje vanwege het bereiken van hun vijftig jarig huwelijksjubileum. Dat het vieren van een gouden jubileum bijzonder, maar niet onhaalbaar is, blijkt wel uit het feit dat er vorig jaar nog 87 paren en dit jaar 102 paren in de gemeente Waalwijk hun gouden huwelijksjaar vieren.

Het trouwjaar van de bruidsparen, 1957, bevatte enkele bijzondere momenten. Zo voerde kabinet Drees de AOW in, werd de Europese Gemeenschap opgericht, lanceerden de russen de Spoetnik en nam de Tweede Kamer de beslissing om de Deltawet aan te nemen. Maar ook lokaal waren er wat memorabele momenten, waaraan de burgemeester tijdens zijn toespraak aandacht aan zal schenken.

Programma
De bijeenkomst start om 14.45 uur in Sporthal De Slagen. Om 16.15 houdt de burgemeester een toespraak. Aansluitend gaat hij met ieder bruidspaar op de foto. Om 18.00 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Namens het college nodigen wij de pers van harte uit om aanwezig te zijn bij dit evenement. Voor het maken van fotos vragen wij u vriendelijk om ter plekke toestemming te vragen aan het betreffende bruidspaar/de bruidsparen.

Publicatie datum 03-12-2007