SGP


06 - 12 - 07 | Bedankt

Afgelopen woensdag sprak de Raad van State onomwonden uit dat de SGP gewoon recht heeft op subsidie. Daarmee is een eind gekomen aan een onzekere, soms ook moeilijke periode.

Wat ons in de voorbije periode heeft gesterkt, zijn de hartverwarmende blijken van meeleven. Uit alle hoeken van het land, jong en oud, vrouwen en mannen, van SGPâers en van niet-SGPâers kregen we steun: bemoedigende woorden, royale giften, en deze week een stroom gelukwensen. Zelfs zó veel, dat het onmogelijk is ze allemaal persoonlijk te beantwoorden.

Voor al dat meeleven en alle betrokken gebeden willen we iedereen heel hartelijk bedanken.

Nederland heeft aardig wat politieke partijen. De meeste groter dan de SGP. Maar als er de afgelopen periode iets is vast komen te staan, is het wel dat de SGP een grootse achterban heeft!

Nogmaals: heel veel dank!

Eén ding mogen we daarbij niet vergeten. Het gaat niet om de SGP zelf. Het gaat om onze boodschap. De kern daarvan is dat een land goed af is, als de regering haar beleid afstemt op het Woord van God. En een land is pas écht goed af als iedereen op dat welmenende Woord af zou stemmen.

Die heldere Boodschap wil de SGP blijven uitdragen.

Bedankt