RTL Group

Bijzondere huwelijksvoltrekking in 'Wendy: Heel Holland Helpt'

Mary Borsato, Mari van der Ven en Imca Marina helpen mee

Op vrijdag 7 december wordt de voorlopig laatste aflevering van Wendy: Heel Holland Helpt bij RTL 4 spectaculair afgesloten met een huwelijksvoltrekking in de studio. Sabine uit Purmerend organiseert met haar duizend euro een groot feest voor de veertigste trouwdag van haar schoonouders. Ze heeft er echter geen idee van dat haar goede vriendin Patricia ook een Heel Holland Helpt-pasje van Wendy heeft gekregen. Patricia is vastbesloten Sabines wens om te trouwen met haar vriend Michel in vervulling te laten gaan. Sabine krijgt in de studio de verrassing van haar leven als Michel haar ter plekke ten huwelijk vraagt. Achter de schermen staan Mary Borsato en Mari van de Ven klaar om haar om te toveren tot een prachtige bruid. Vervolgens trouwt Imca Marina Sabine met haar Michel live in de studio.

De in totaal vierhonderd deelnemers aan Wendy: Heel Holland Helpt zijn er in geslaagd om een bedrag van 2.707.000 euro in te zamelen voor het goede doel. Presentatrice Wendy van Dijk is meer dan tevreden over het resultaat: Toen wij begonnen met dit programma wisten we niet waarmee we rekening moesten houden. De olievlek die we nu hebben gezien heeft werkelijk al onze verwachtingen ruim overtroffen. Dit was nooit gelukt zonder al die mensen die zich met enorme inzet hebben opgegeven en het ook hebben waargemaakt. Dank aan al die bedrijven, leveranciers en alle mensen die hebben meegewerkt.

Uitzending: vrijdag 7 december, tussen 20.30 en 22.00 uur bij RTL 4.

Website: www.heelhollandhelpt.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, RTL Nederland communicatie via tel. 035-6718933 of via jasper.teijsse@rtl.nl.