Mediawerf integreert uitgaven in Lenthe Publishers

07/12/2007 10:29



Lenthe Publishers



PERSBERICHT

Amstelveen 7 december 2007; Met ingang van 1 januari 2008 neemt Lenthe Publishers uitgeverij Mediawerf over. Mediawerf is nu eigendom van Klazinus Lagerwerf.

Mediawerf is uitgever van de vakbladen Management en Consulting, platform voor organisatieprofessionals, Goed Bestuur, tijdschrift over governance en van een drietal boeken. Lagerwerf heeft ruime ervaring in de uitgeverij-sector. Voordat hij in 2003 een eigen uitgeverij startte, werkte hij ondermeer als uitgever, uitgeefmanager en hoofdredacteur bij Kluwer. In verschillende functies was hij verantwoordelijk voor uitgaven op algemeen management en financieel management gebied, zoals Elan, Tijdschrift Controlling en Management en Consulting. Lagerwerf zal als uitgever en partner in dienst treden van Lenthe Publishers en gaat de nieuw gevormde uitgeefgroep Management & Finance leiden. Deze uitgeefgroep omvat naast de tijdschriften Management en Consulting en Goed Bestuur ook het gezaghebbende tijdschrift Holland Management Review. Management & Finance gaat zich ook toeleggen op de ontwikkeling van management boeken. Voor Lenthe Publishers is de overname van Mediawerf de tweede grote overname dit jaar. Eerder dit jaar werden MarketingTribune en Holland Management Review overgenomen van Reed Business.

Over Lenthe Publishers
Lenthe is als business-to-business publisher sinds 1994 actief in de sectoren cultuur, charitas, marketing, media en management en uitgever van onder andere MarketingTribune, Sponsor Magazine, FM, Matching Magazine en Het Nationale Cultuurbal. Bij Lenthe realiseren 25 medewerkers een omzet van ruim 5 miljoen euro.





http://www.lenthe.nl


Noot voor de redactie: