Warchild


ABN Amro: Change for a Chance
Sinds een paar maanden zetten de medewerkers van alle ABN Amro filialen op luchthaven Schiphol zich in voor War Child. Door het inzamelen van wisselgeld en het organiseren van een sponsorloop is er al meer dan 4000 euro opgehaald!

Alle ABN Amro filialen op luchthaven Schiphol hebben dit jaar speciale War Child boxjes bij de kassa's staan. Hier kunnen reizigers het kleine wisselgeld, dat ze niet meer terug kunnen wisselen in hun eigen valuta, doneren aan War Child. Op deze manier is er dit jaar al 3.450 euro opgehaald aan wisselgeld!

Maar voor de medewerkers van ABN Amro was dit niet genoeg. Enthousiast als ze waren hebben ze ook een sponsorloop georganiseerd! Vrienden en familie werden gestrikt als sponsoren en met hun sportieve kwaliteiten hebben de medewerkers nog eens 1000 euro bij elkaar weten te rennen! Dit was reden genoeg voor een klein feestje op luchthaven Schiphol, waarbij War Child een prachtige cheque in ontvangst mocht nemen!

War Child is alle medewerkers van de ABN Amro filialen op Schiphol zeer dankbaar voor hun enthousiaste inzet en prachtige donaties!