Warchild


Nieuwe Tijd steunt War Child met kaartenaktie
Diana Verbeek van Nieuwe Tijd Training & Coaching schrijft gedichten die zij als trainer en coach gebruikt in haar werk om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen leggen zichzelf nogal eens beperkingen op (vaak door omstandigheden ingegeven), waardoor ze niet meer vrij in het leven staan. Daar gaan dan ook de gedichten over en dat is ook meteen de link naar War Child. War Child helpt kinderen in oorlogsgebieden immers weer vrijer in het leven te staan, aldus Diane.

Het raakt Diana diep waar kindsoldaten mee te maken krijgen in hun jonge leven. Deze kinderen maken de vreselijkste dingen mee, waardoor ze nooit echt kind hebben kunnen zijn. Diane: "Ik bewonder de manier waarop War Child kinderen helpt hun oorlogservaringen te verwerken. Kinderen kunnen hun leven weer oppakken en leren stap voor stap weer kind te zijn en opnieuw te genieten van het leven".

Diana verkoopt sets van 18 kaarten met daarin 18 verschillende gedichten voor EUR 50,- (zie hieronder een voorbeeld). Per verkochte kaartenset gaat EUR10,- naar War Child. De kaarten zijn te bestellen op www.nieuwetijdtraining.nl.