Gemeente Valkenswaard

Verkeersmaatregelen ijsbaan

Verkeersmaatregelen ijsbaan

Tot en met 6 januari aanstaande vindt u op de Markt in Valkenswaard een grote ijsbaan. Dat betekent dat een groot gedeelte van het marktplein is afgesloten voor het verkeer. De rest van het marktplein blijft in de genoemde periode gewoon in gebruik als betaald parkeerterrein.Ook de ventweg blijft normaal open voor verkeer.

In verband met de weekmarkt wordt tot 7 januari het gedeelte van de rijksweg (Eindhovenseweg / Markt) tussen de kruising met de Waalreseweg en met de Luikerweg elke donderdag afgesloten voor het verkeer tussen 06.00 en 20.00 uur. In verband met deze donderdagse afsluiting volgen de bussen op die dagen de gehele dag gewijzigde routes. De bushalte aan de Markt is dan niet te gebruiken. In plaats hiervan kunnen passagiers de halte aan de Kromstraat gebruiken.

Meer informatie
Voor meer informatie over openingstijden, toegangsprijzen en het complete programma van evenementen op en rond de ijsbaan, kunt u terecht op de website van de Stichting "Valkenswaard on Ice", www.valkenswaardonice.nl.