Winnaars Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2006 bekend

07/12/2007 16:30



Stichting Waarborgfonds Kinderopvang



Eindhoven, 7 december 2007

Winnaars Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2006 bekend!

Tijdens het jaarcongres van het Waarborgfonds Kinderopvang zijn de drie winnaars bekendgemaakt van de Prijs Beste Jaarverslag.

De hoofdprijs van 10.000,- euro is gewonnen door Stichting Kinderopvang Amersfoort. De tweede prijs van 5.000,- euro is gegaan naar Vlietkinderen uit Voorburg en de derde prijs van 2.500,- euro gaat naar Speelwerkgroep uit Meppel. De prijs is voor de derde keer in rij uitgereikt.

De jury heeft zich op basis van gepubliceerde beoordelingscriteria gebogen over 76 ingezonden jaarverslagen. Bij het toepassen van de beoordelingscriteria is rekening gehouden met de omvang van de kinderopvangorganisatie en de wettelijke kaders die passen bij de rechtsvorm. Voor iedere inzending is een beoordelingsrapport opgesteld die iedere deelnemende organisatie krijgt toegezonden.

De constatering van vorig jaar dat kleinere organisaties het moeilijker hebben dan grotere houdt ook dit jaar stand. De jury is verheugd dat de kwaliteit dit jaar wederom is verbeterd. Dit laatste is een goed teken, omdat verbetering van de kwaliteit van jaarverslaggeving één van de doelstellingen was om deze prijs in het leven te roepen.

Het volledige juryrapport is vanaf vandaag te lezen op www.waarborgfondskinderopvang.nl.

De prijs is mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren, te weten: KPMG, PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Rabobank, ABN AMRO en ING bank met ondersteuning van: MOgroep, de Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang en BOinK.





http://www.waarborgfondskinderopvang.nl