Green Valley wint CMS Award voor Regering.nl

07/12/2007 17:00



Green Valley BV



Op 4 december was het prijs voor e-governmentleverancier Greenvalley. Dinsdag werd de CMS Award 'gold medal of honour' door de vakjury van CMS-Channel.be toegekend aan Green Valley in de categorie 'beste overheidswebsite' voor de in september vernieuwde site van Regering.nl. De vakprijs is een erkenning voor het gebruikersvriendelijke contentmanagementsysteem van Green Valley. 'De jury was unaniem over onze nominatie, geweldig' vertelt R. Boogerd, algemeen directeur.

Voor Regering.nl ontwikkelde Green Valley samen met Logica CMG, ontwerpbureau Eend en het Ministerie van Algemene Zaken een geheel nieuwe site. De site is nu optimaal toegankelijk voor alle gebruikers: burgers (inclusief mensen met een beperking), bedrijven en zoekmachines. Ook is de overheidssite uitgebreid met diverse functionaliteiten zoals RSS feeds voor het 'snelle nieuws' en streaming video met geïntegreerde ondertiteling. De automatische toepassing van friendly URL's vervangt onleesbare webadressen bij het zoeken naar overheidsinformatie op Regering.nl. Twee maanden na de lancering van de vernieuwde overheidssite kent CMS-Channel, de onafhankelijke adviesorganisatie voor CMS en online marketing, uit vele Europese inzendingen Green Valley de Europese CMS award 'gold medal of honour' toe. Tijdens de feestelijke bijeenkomst op 4 december is de prijs uitgereikt in Brussel samen met een speciaal gemaakt kristallen kunstwerk.

Green Valley is in Nederland bekend als Web Content Management leverancier voor overheid en publieke sector. Tot de klanten behoren organisaties als het Rode Kruis, de ministeries van Financiën, Economische Zaken en Algemene Zaken, diverse gemeenten en de site van het Nederlandse Koninklijk Huis.





http://www.greenvalley.nl