MTNL


"Er moet nog veel geleerd worden bij de PvdA,
...gelukkig zijn er ook nog andere Partijen”
Karina Content

Tarik Yousif praat in de tafel van Babel met politicus Karina Content die dit jaar de Harriët Freezerring kreeg voor haar strijd tegen misstanden in de prostitutie.

Volgens het Amsterdamse PvdA gemeenteraadslid wordt het tijd dat de samenleving duidelijker stelling neemt tegen hoerenlopen en prostitutie. Dat geldt zeker voor haar eigen partij. Tot Contents verbijstering stemde de PvdA Tweede Kamerfractie recent nog tegen het "pooierverbod".... Haar advies aan Amsterdam: NEE tegen de prostitutie en NEE tegen de overheid als pooier.

Tariks andere gast is duizendpoot Gary Feingold. Als artistiek leider komt hij vertellen over de allereerste editie van dansfestival Dancing on the Edge met werk van choreografen uit het Midden-Oosten . Hoe moeilijk was het om die gezelschappen naar Nederland te krijgen? Ging dat wel met al die landen die elkaar politiek niet dulden en wat kan het publiek verwachten?

In de tafel van Babel maakt Tarik Yousif samen met een nieuwe generatie gasten, zaken zichtbaar die niet altijd even zichtbaar zijn. De tafel van Babel is een programma van Multiculturele Televisie Nederland (Mtnl). Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.detafelvanbabel.tv.

EINDE PERSBERICHT




MTNL