Gemeente Binnenmaas

Buitendienst in het nieuw

Door de samenvoeging van Binnenmaas en 's-Gravendeel per 1 januari 2007 zijn er verscheidene zaken veranderd, waaronder het logo van de gemeente. Een logisch gevolg is dat de oude logo's van 's-Gravendeel en Binnenmaas op alle communicatie- Buitendienst gemeente Binnenmaas uitingen van de gemeente vervangen moeten worden door het nieuwe logo. Dit is een eigentijds beeldmerk waarin de elementen dijken en water samenkomen.

Omdat de medewerkers van de buitendienst van de gemeente dicht bij de inwoners van de gemeente staan, moeten zij herkenbaar zijn. Daarom is de bedrijfskleding van de medewerkers van 'oud 's-Gravendeel' en 'oud Binnenmaas' vervangen en voorzien van het nieuwe logo (zie foto).

Voor de herkenbaarheid van de gemeente is het natuurlijk ook van belang om het rijdend materieel te voorzien van het nieuwe logo. Wellicht was het u al bekend, maar even voor de duidelijkheid: de basiskleur van het materieel uit 'oud 's-Gravendeel' was donkergroen en de basiskleur van het materieel uit 'oud Binnenmaas' felgroen. Het nieuwe logo heeft de kleur wit als basis. Tien vervoermiddelen van de gemeente zijn nu wit en voorzien van het nieuwe logo. Zestien andere wagens van de gemeente blijven felgroen, maar ze worden wel gesierd door het nieuwe logo. Bij vervanging in de toekomst wordt het rijdend materieel uiteraard compleet in de nieuwe huisstijl gestoken.

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl