Time : 10:00:00
Date : 04 December 2007
Sender Name: Suseia

Persconferentie op vrijdag 7 december om 12.30 uur in het Koning Boudewijnstadion, in aanwezigheid van Eerste Schepen van Tewerkstelling in de Stad Brussel Joëlle Milquet - Een uniekerekruteringsdag in een gezellige sfeer : De studenten zijn uitgenodigd!

Met de steun van StepStone Belgium, organiseert Suseia op 15 en 16 maart 2008 de vierde editie van de StepStone Job Challenge in het Koning Boudewijnstadion. Niet alleen laatstejaarsstudenten krijgen de kans de unieke jobbeurs mee te maken, maar ook - en dat is nieuw voor deze editie 2008 - de "first bouncers" (jongeren met 1 tot 3 jaar beroepservaring). Dit nationaal evenement krijgt de steun van Joëlle Milquet, Schepen van Tewerkstelling in de Stad Brussel, die jongeren meer kansen wil geven op de arbeidsmarkt.

Laatstejaarsstudenten en first bouncers werden intussen uitgenodigd. Atos Origin, Axa, Axima Services-Suez, Colruyt, Electrabel-Suez, Fabricom GTI-Suez, Fluxys-Suez, Fnac, Fortis, Henkel, Ikea, Laco, Sita-Suez, Start People, Telenet, Tractebel-Suez en Vedior verwachten nu snel hun kandidaturen om de "job challengers" te kunnen selecteren die op 15 of 16 maart deel zullen uitmaken van hun team.

De hele dag lang krijgen de job challengers de kans om unieke werkervaring op te doen als lid van het team van hun keuze. Met dé kans om zich te profileren en hun meerwaarde te bewijzen tijdens een aantal proeven rond teamspirit en een analytische benadering van problemen. Zo kunnen de bedrijven de kandidaten objectief evalueren in uiteenlopende praktijkgerichte situaties, en zich een beeld vormen van de talenten van hun toekomstige werknemers. De StepStone Job Challenge laat de kandidaten tijdens een originele dag kennis maken met verschillende bedrijfsculturen.

Studenten en first bouncers kunnen zich voor de StepStone Job Challenge inschrijven via de website ww.stepstonejobchallenge.com. Daar maken ze een keuze uit de rekruteurs voor wie ze willen werken en laten er hun CV achter. De bedrijven selecteren 20 kandidaten aan de hand van hun eigen criteria. Enkele weken vóór het evenement worden de deelnemers van hun selectie op de hoogte gebracht.

Persconferentie in aanwezigheid van Joëlle Milquet op vrijdag 7 december om 12.30 uur in het Made In Be Salon van het Koning Boudewijnstadion (Tribune 3). Lunch wordt aangeboden. Parkeerplaatsen voorzien.


-----

Voor bijkomende informatie over het concept van dit evenement kan u contact opnemen met Jean-Sébastien Gosuin, directeur van Suseia, op het nummer: 0476/92.63.82 of via jsg@suseia.com.

Kathrine Jacobs, persverantwoordeljke van Joëlle Milquet, is te bereiken op: 02.279.47.66

Het persdossier met foto's kan worden aangevraagd bij: Caroline de Poorter, Communication Coordinator bij Suseia, op het nummer: 0476/97.86.72 of via cdp@suseia.com.

URL: http://www.stepstonejobchallenge.be http://www.suseia.com

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL