Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TOPWEEKEND IN HARDENBERG

Vrijdagavond 7 december staan tijdens de tweede editie van 'AlterSonic Showcases' in Podium weer 5 nieuwe en talentvolle bands hun opwachting te maken om de sterren van de hemel te spelen. Dat zijn 'The Drive By Vendettas', 'Thozes, Sign of Life', 'Make believe' en 'The TommyCats'. Aanvang 21.00 uur.

Zaterdagavond en -nacht staat Podium helemaal in het teken van de dialectrock als De Richards en De Heinoos hun feestjes komen vieren. De Heinoos zijn in NO Overijssel bekend maar De Richards -de band rond oud-Jovink Richard Jansen, is splinternieuw en worden nu al de opvolgers van Jovink genoemd. DJ Patrick is er de hele nacht voor de nodige omlijsting.

Zondagmiddag organiseert muziekcafé De Troubadour weer haar maandelijkse 30+ Party met fantastische muziek, een café vol gelijkgestemden (no kids!) een prima sfeer en een topbuffet. Dat alles tussen 17.00 en 22.00 uur op de vrije zondag. Zondag komt de band 'TIZ NIX' en dat is de band met Herman Hutten & friends. De band waar Benny Jolink graag in meespeelt vanwege de prachtige countryrock, blues en gouwe ouwe krakers. De Troubadour gaat zondag open om 16.00 uur, aanvang band 17.00 uur. Op www.poppodium.nl lees je alle informatie.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht