Ingezonden persbericht


Persbericht 6 december 2007

Hoor de wind waait door de tunnel.

SLAM!FM heeft de afgelopen weken een unieke Sinterklaasactie gehad. Luisteraars maakte kans op een vlucht bij Indoor Skydive Roosendaal. Indoor Skydive Roosendaal beschikt over een verticale windtunnel waar het voor jong en oud mogelijk is om veilig te vliegen op de kracht van de wind. Vrijdag 7 december zullen de winnaars samen met SLAM!FM DJ Kristel van Eijk deze unieke ervaring gaan beleven.

De winnaars van deze unieke "vlieg met de Sint" SLAM!FM-actie zullen niet alleen zelf de ervaring van hun leven gaan beleven. Ook zullen ze getuigen zijn van een nog nooit eerder vertoonde gebeurtenis. De SLAM!FM-Sint zal als afsluiter van een top jaar komen vliegen bij het eerste Indoor Skydivecentrum van de Benelux.

Op de vraag of de SLAM!FM-Sint niet te oud is om te vliegen reageerde Indoor Skydive Roosendaal als volgt:

"Ondanks zijn leeftijd zijn wij van Indoor Skydive Roosendaal ervan overtuigd dat de SLAM!FM-Sint zonder problemen kan vliegen in de windtunnel. Het afgelopen jaar hebben wij verschillende klanten mogen ontvangen uit een hogere leeftijdscategorie, en we zien dat leeftijd totaal geen rol speelt bij het vliegen in de windtunnel. Daarnaast heeft de SLAM!FM-Sint super veel ervaring met harde decemberstormen en we beschouwen hem dan ook als een potentiële topvlieger".

Kijk voor meer informatie over de SLAM!FM actie op www.slamfm.nl of voor meer informatie over Indoor Skydive Roosendaal op: www.indoorskydive.com



Ingezonden persbericht