PontMeyer

P E R S B E R I C H T

Zaandam, 7 december 2007

PontMeyer verkoopt HuurCenter

PontMeyer N.V. heeft met de Jaston Groep overeenstemming bereikt over de verkoop van haar verhuuractiviteiten (HuurCenter). De Jaston Groep is gespecialiseerd in de verhuur van stalen en aluminium steigerbouw en ander bouwmaterieel en heeft 430 medewerkers.

HuurCenter heeft 12 vestigingen en telt 42 medewerkers. In 2006 had HuurCenter een omzet van 5,4 miljoen. De verkoop van HuurCenter past in de strategie van PontMeyer om

zich te richten op haar kernactiviteiten.

Naar verwachting zal de transactie voor 31 december 2007 zijn afgerond. De verkoop van HuurCenter zal leiden tot een boekwinst voor PontMeyer.

Profiel
PontMeyer N.V. is een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland. Het concern heeft ruim 1.100 medewerkers in dienst, verspreid over 52 vestigingen in Nederland. Dankzij een klantgerichte marktbenadering, een groeiend, innovatief en aansprekend producten- en dienstenaanbod, fijn vertakte geografische spreiding en een hoge servicegraad is PontMeyer een toonaangevende, betrouwbare en onmisbare partner voor bouwend Nederland.

Voor nadere informatie:
de heer ir. G.W.F. Hol
de heer J.P. Kruijer RA
telefoon: 075 ­ 6536 210 / 234


---- --