Voor iedere expertise een specialist


Bureau Bergen - Instituut voor Groei, Genieten en Geluk lanceert Specialists On The Job

BERGEN NH, 20071207 -- Bureau Bergen breidt uit. Naast bijzondere spreekbeurten, workshops, trainingen en business shows kunnen organisaties via Bureau Bergen nu ook `trainers on the job' inzetten. Het Instituut voor Groei, Genieten en Geluk heeft ervaren, gemotiveerde en talentvolle mensen opgeleid tot specialisten.

Bureau Bergen is expert op het gebied van ontwikkelen en implementeren van trainings- en begeleidingstrajecten om de arbeidsvreugde en het rendement van medewerkers te verbeteren.
Zij doen dit op een bijzondere wijze waarbij inzicht, bewustwording en humor de basis vormen.
Omdat ruime ervaring heeft geleerd dat het combineren van technieken heel succesvol is, werken ook de specialisten van Bureau Bergen op deze manier. Te denken valt bijvoorbeeld aan een combinatie van vraag- en gesprekstechnieken en theatertraining. Hierdoor ervaren deelnemers aan den lijve hoe krachtig deze methodieken doorwerken en hoe makkelijk zij praktisch toepasbaar zijn. Bovendien ervaren deelnemers het als erg leuk; en humor beklijft nu eenmaal goed.

Uw personeel is enthousiast na een workshop, training of business show en wil het geleerde in de praktijk brengen. Of u wilt (opnieuw) de kernwaarden van uw bedrijf laten uitlichten door middel van een in house training, gevolgd door een begeleidingstraject.
Bureau Bergen biedt u de mogelijkheid een trainer-consultant on the job in te zetten. Deze man of vrouw is de aangewezen persoon om uw waardevolle medewerkers in hun prestaties te bekrachtigen en te versterken.
De specialisten van Bureau Bergen zorgen ervoor dat de inhoud van de training optimaal wordt geïmplementeerd.

Begeleiding van uw projecten, uw mensen en uw bedrijf. Bureau Bergen onderscheidt zich dankzij experts op het gebied van onder andere:

verzuimpreventie, gezondheid, beweging, arbo, creativiteit, humor, theater, sales, communicatie, zakelijk en commercieel genieten, feelgood tools, zijnsoriëntatie, persoonlijke- en bedrijfspresentatie, persoonlijke groei, financial coaching, live communicatie, sociale vaardigheid, status, non-verbale communicatie en emotie, commercie, marketing, arbeidsgeluk, normen en waarden, hospitality & gastheer en -vrouwschap, mentaliteit & mindset en sportiviteit.
Ook trainingsacteurs staan tot uw beschikking voor rollenspellen op de werkvloer.

Trefwoorden zijn maatwerk, kwaliteit en resultaat.