Gemeente Zijpe


2007-12-07 Vrijwilligers in het zonnetje gezet
wethouder Ben Blonk overhandigt oorkonde

Vrijwilligers van Wonen Plus Kop van Noord-Holland ontvingen vrijdagavond 7 december een oorkonde van wethouder Ben Blonk.

Het college van burgemeester en wethouders koos dit jaar de groep vrijwilligers van Wonen Plus Kop van Noord-Holland om eens extra in het zonnetje gezet te worden.

Na ontvangst in de raadzaal van het gemeentehuis in Schagerbrug, hield wethouder Blonk een korte toespraak.

Hij sprak zijn dank uit over de inzet van de grote groep vrijwilligers in onze gemeente en speciaal aan de aanwezigen van deze avond.

Zonder al deze vrijwilligers zouden de mensen die hulp nodig hebben, deze hulp niet altijd kunnen krijgen.

Daarna was het woord aan voorzitter van Wonen Plus Noord-Holland, de heer Hijink, die ook met veel lof over de activiteiten van de vrijwilligers sprak en het belang ervan nog eens benadrukte.

Voor coördinator mevrouw Jonker was het moeilijk om na al deze mooie woorden van haar voorgangers nog iets toe te voegen. Toch vertelde zij iets over de uiteenlopende werkzaamheden van alle vrijwilligers en en vooral dat de organisatie erg blij is met hun inzet.

Wethouder Blonk overhandigde iedereen een oorkonde en een mooie bos bloemen. De heer Hijink bood namens Wonen Plus Noord-Holland een cadeau cheque en een lekkere doos chocolade in de vorm van een kerstster, een mooi gebaar voor de komende dagen.

De heer Hijink voorzitter Wonen Plus Noord-Holland Mevrouw Jonker, coöordinator Wonen Plus Kop van NH
wethouder Blonk

nog even gezellig nazitten