Concert Van Dik Hout in Heineken Music Hall naar andere datum

16/08/2007 11:56



One & Only Productions B.V.



Het concert van Van Dik Hout dat op 8 december 2007 zou plaatsvinden in de Heineken Music Hall in Amsterdam wordt, na goed overleg met alle betrokken partijen, verplaatst naar een nog nader te bepalen datum in het voorjaar van 2008. De opzet van het grootste concert van het jaar was gebaseerd op het thema "VAN DIK HOUT & FRIENDS"; een concert met gastoptredens van diverse artiesten met wie Van Dik Hout de afgelopen 10 jaar een muzikale vriendschap heeft opgebouwd. Daarnaast zou er ook een internationale "mysteryguest" acte-de-presence geven om het concert nog unieker te maken.

Helaas hebben Van Dik Hout en het management moeten concluderen dat een aanzienlijk deel van de muzikale gasten, maar ook de mysteryguest, door werkzaamheden elders toch niet in staat blijken te zijn om op deze datum te kunnen verschijnen. Aangezien de gastoptredens een wezenlijk onderdeel zijn van het concert hebben alle betrokkenen besloten om het optreden van 8 december te verplaatsen naar een datum waarbij iedereen wel beschikbaar zal zijn. In de komende weken zal worden geïnventariseerd op welke datum in het voorjaar alle gasten vrij zijn van andere verplichtingen en zal deze nieuwe datum via de media bekend worden gemaakt. Aangezien er dus op dit moment nog geen nieuwe datum bekend is zal er, voor degene die al in het bezit zijn van kaarten, de mogelijkheid zijn om deze vanaf morgen te retourneren.

Gekochte kaarten voor de show van 8 december kunnen vanaf morgen 10.00 uur worden geretourneerd bij de grotere postkantoren, VVV's, GWK's, Free Record Shops en de bekende voorverkoopadressen. Kaarten kunnen worden geretourneerd tot uiterlijk maandag 1 oktober 2007.

Tevens is er de mogelijkheid om de kaarten te gebruiken voor het traditionele eindejaarsconcert van Van Dik Hout in Paradiso op zondag 30 december 2007. Dit eindejaarsconcert zal op zaterdag 25 augustus 2007 om 10.00 uur in de verkoop gaan. Het verschil in kaartprijs zal 30 december aan de kassa van Paradiso worden terugbetaald.





http://www.oneandonly.nl