Politie Zeeland


---


Z-2618-2007 Diefstal uit speelautomaat, Terneuzen
Vrijdagmiddag rond 16.35 uur is in een hotel in Terneuzen een speel/gok automaat opengebroken.
Toen een medewerker van het hotel bezig was met werkzaamheden zag een onbekende man kans om de automaat open te breken en een onbekend geldbedrag weg te nemen.

Z-2619-2007 Vernielingen op voetbalveld, Clinge
Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van vernielingen die tussen donderdagavond 23.30 uur en zaterdagochtend 10.30 uur zijn gepleegd op het voetbalveld in Clinge.
De netten van beide doelen zijn kapot geknipt/gesneden en ook het vangnet achter een van de doelen is vernield.
Verder zijn er vernielingen gepleegd aan een slagboompaal van het parkeerterrein en is de stekker voor een scorebord vernield.
De schade bedraagt vele honderden euro's. In de afgelopen maanden zijn er al meerdere (5) malen vernielingen gepleegd op het voetbalveld.
De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Z-2620-2007 Babbeltruc, Axel
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving van een 72-jarige man uit Axel, die zaterdagochtend tussen 09.15 uur en 09.30 uur, op de Markt in Axel plaatsvond.
Tussen genoemde tijdstippen werd de 72-jarige man op de Markt in Axel door een onbekende man aangesproken. Met een babbeltruc kreeg de onbekende het voor elkaar dat de man uit Axel zijn portemonnee pakte.
De onbekende man, gekleed in een lichtkleurig jack, een donkere broek en sportschoenen, griste de portemonnee weg, pakte het geld eruit (tientallen euro's) en rende via de Kerkstraat weg in de richting van de Noordstraat.