Ingezonden persbericht


Persbericht Finales Grolsch Grote Prijs van Nederland op 8 december in de Melkweg
24 oktober 2007
Showcases, scouting, honderden online inschrijvingen, tientallen juryleden, liters bier, uitzinnige menigten, 12 halve Finales, 4 locaties en een radiostation later zullen 12 van de 24 Finalisten op 8 december hun opwachting maken in de Melkweg in Amsterdam.
De Melkweg zal op zaterdag 8 december 2007 het toneel voor de categorieën Singer/Songwriter en Pop/Rock zijn. In deze Finale zullen de artiesten strijden voor het felbegeerde prijzenpakket, dat onder andere bestaat uit 5000,- vrij te besteden, een jaar begeleiding, optredens, studiotijd, vinyl en een releaseparty. De zaal voor de Finale Singer/Songwriter zal om 13:00 zijn deuren openen. Rustig luisteren naar sterke teksten, mooie melodieën en zuivere zang zal zeker een aanwinst zijn voor deze zaterdag. Vervolgens gaan om 19:00 de deuren open voor de Finale Pop/Rock waar het nieuwe talent zal knallen en laat horen wat het Nederland te bieden heeft.
De Finalisten zijn:
Singer/Songwriter Pop/Rock Jodymoon Kings Of The Day Leine Viberider Fuck The Writer A Silent Express Ana Criado Clueless Pien Feith Good Dog Happy Man Joep Berkenbosch The Girls De Finales Hiphop/RnB en Dance/Producer vinden ook op deze dag plaats in Paradiso, Amsterdam. De deuren Hiphop/RnB zullen opengaan om 18:30 en Dance/Producer neemt het over om 00:00.
Houd in de tussentijd goed www.grolschgroteprijs.nl en www.melkweg.nl in de gaten voor acties, informatie over de artiesten en video's van de Halve Finales! Einde persbericht Gerard Esenkbrink ­ publiciteit GGPNL
gerard@paradiso.nl
020 ­ 625 10 16 (algemeen)
06 ­ 52 66 00 67 (mobiel)


---- --