Gemeente Bussum

Nieuwe dienstregeling Connexxion

Vanaf 9 december 2007 wijzigt Connexxion de dienstregeling.

Voor reizigers in de regio Gooi en Vechtstreek gaat het in de meeste gevallen om gewijzigde vertrektijden. De wijzigingen zijn in overleg met de provincie Noord-Holland en consumentenorganisaties uit de Gooi- en Vechtstreek tot stand gekomen.

Omdat de NS met ingang van deze datum de intercitytreinen laat stoppen in Hilversum, veranderen de vertrektijden van de diverse buslijnen in en om Hilversum. De belangrijkste lijnen krijgen een optimale aansluiting op de intercity. De belangrijkste wijzigingen voor de gemeente Bussum zijn:


· Lijn 107 (Hilversum Huizen)
De vertrektijden van lijn 107 zijn gewijzigd en in Bussum is de busroute gewijzigd; de bus richting Hilversum maakt nu gebruik van de Vlietlaan en Olmenlaan.


· Lijn 100 (Hilversum Huizen Bussum) In de ochtendspits worden enkele ritten (4 per uur) opgeheven en overgebracht naar de nieuwe Regioliner 103. Ook op zaterdag en zondag zijn vertrektijden gewijzigd.


· Lijn 109 (Hilversum Bussum)
Afgezien van een aanpassing van de vertrektijden, is alleen de busroute in Bussum gewijzigd: hier wordt, richting Hilversum, via de Vlietlaan en Olmenlaan gereden.


· Lijn 110 (Weesp Bussum)
Vertrektijden zijn gewijzigd en de eerste rit uit Weesp vervalt op zaterdag en zondag. Dit vanwege het beperkte aantal passagiers.


· Lijn 111 (Bussum Huizen)
De vertrektijden zijn gewijzigd en in Bussum wordt richting Huizen via de Vlietlaan en Olmenlaan gereden. Op zaterdag is de laatste rit (vertrek 0.05 uur uit Huizen) opgeheven omdat er geen gebruik van werd gemaakt.

Meer informatie vindt u op www.connexxion.nl of bel naar de klantenservice van Connexxion: 0900-266 63 99.