Gemeente Valkenswaard

Valkenswaardse weekmarkt in Winterse Sferen

Valkenswaardse weekmarkt in Winterse Sferen

De Valkenswaardse Marktcommissie organiseert een decemberactie in de periode van het evenement Valkenswaard on Ice. Van 9 december tot en met 6 januari aanstaande staat op het marktplein in Valkenswaard een grote ijsbaan met oud-Hollandse kermis.

Op elk van de marktdagen in deze periode, wordt onder bezoekers van de weekmarkt een driedaagse stedentrip verloot naar de Belgische steden Brussel, Brugge en Gent en Antwerpen. Het gaat dus om de donderdagen 13, 20 en 27 december 2007 en 3 januari 2008. De marktkooplieden delen aan betalende klanten flyers uit waarop mensen hun naam- en adresgegevens kunnen invullen. Het ingevulde formulier kan op één van de hiervoor genoemde data in een stembus gedeponeerd worden die op de markt staat. U vindt de stembus bij de bloemenmarkt, ter hoogte van ING-bank.

Op elk van de genoemde donderdagen vindt in de loop van de middag een trekking plaats van de loterij. Behalve de stedentrips, worden ook waardebonnen verloot die u kunt besteden op de weekmarkt in Valkenswaard.
N.B. Op de flyers staat vermeld dat diverse kerstmarkten de bestemming vormen voor de reisjes voor twee personen, maar dat is dus niet het geval.