BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 7 december 2007

THEO MAASSEN TE GAST IN SPUITEN EN SLIKKEN

Sophie Hilbrand ontvangt aanstaande zondag cabaretier/acteur Theo Maassen aan de tafel van Spuiten en Slikken. Hij vertelt onder andere over de nieuwe film waarin hij de hoofdrol speelt: TBS. Ook MC Nina maakt haar opwachting. Deze 'chick met ballen' was de eerste female MC die een platencontract in de wacht sleepte bij TopNotch. Spuiten en Slikken is zondag 9 december van 22.55 uur tot 23.40 uur te zien bij BNN op 3.

In TBS speelt Theo Maassen een uitbehandelde tbs'er. Hij ontsnapt uit de TBS-kliniek en gijzelt op de vlucht voor de politie een 13-jarig meisje. TBS wordt geproduceerd door Pupkin Film in co-productie met BNN en draait vanaf 24 januari in de bioscoop. In Spuiten en Slikken vertelt hij over deze film. Meer informatie is te vinden op www.tbsdefilm.nl. Sophie ondervraagt Theo natuurlijk ook over zijn eigen seks- en drugsleven.

Filemon test deze uitzending de drug chocola. Versterkt chocola echt je libido en is het waar dat vrouwen die veel chocolade eten een beter seksleven hebben? Nicolette gaat aanstaande zondag vreemd. Althans ze onderzoekt de materie: Waarom gaan mensen vreemd en wat zijn tips om een affaire zo goed mogelijk te verbergen.