Ingezonden persbericht


Persbericht

Breda, 3 december 2007

Veolia Transport Brabant wijzigt dienstregeling op 6 januari 2008

De gehele dienstregeling van de stads- en streekbussen in West en Midden Brabant wijzigt op zondag 6 januari. Op die datum krijgen veel buslijnen een andere vertrektijd. De afgelopen periode is er flink gesleuteld aan de dienstregeling van veel lijnen met als doel een meer betrouwbare service te krijgen. Hierdoor kunnen vertragingen worden tegengegaan en aansluitingen beter worden gehaald. De gratis lijnfolders en busboekjes zijn eind december verkrijgbaar in de bussen en op de Servicepunten in Breda en Tilburg van Veolia Transport.

Vanaf zondag 9 december zal op een beperkt aantal lijnen al een gewijzigde dienstregeling gaan gelden. Hiervoor brengt Veolia een speciale folder uit, die vanaf maandag 3 december in de bussen te vinden is. De lijnen die op 9 december wijzigen zijn:
De stadslijnen 2,3 en 5 in Tilburg: hier vertrekt de eerste rit 5 minuten eerder om een betere treinaansluiting te krijgen. Streeklijn 143 Reusel - Tilburg: extra rit vertrek Reusel 8:39 aankomst Tilburg 9:30 Streeklijn 169 Tilburg - Efteling: deze lijn brengt u naar de Winter Efteling Brabantliner 400 Oosterhout - Utrecht: hier wordt de frequentie in de spitsen verdubbeld. Ook vertrekken er twee ritten uit Oosterhout (V: 6:42 en 7:42 i.p.v. Raamsdonksveer (7:00 en 8:00) Brabantliner 401 Breda - Utrecht: hier wordt de frequentie over een groot deel van de dag verdubbeld.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie
(gegevens