Politie Zeeland


---


W-2621-2007 Aanrijding in Vrouwenpolder
Zaterdagochtend rond 11.55 uur vond er op de Dorpsdijk in Vrouwenpolder een aanrijding plaats waarbij twee geparkeerd staande auto's en de gevel van een woning beschadigd raakten.
Een 18-jarige automobilist uit Middelburg reed over de Dorpsdijk, komende uit de richting van de Vrouwenpolderseweg.
Toen hij vermoedelijk onwel werd raakte de man met zijn auto in de rechterberm en reed na een stuurcorrectie tegen twee op de Dorpsdijk geparkeerd staande auto's aan. Hij kwam tot stilstand tegen de gevel van een woning aan de Dorpsdijk.
De 18-jarige man is, ter controle, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

O-2622-2007 Koperdiefstal, Oud-Vossemeer
Tussen dinsdagavond 22.30 uur en zaterdagochtend 10.00 uur zijn enkele meters koperen bliksemafleiding, die aan de Hervormde kerk in Oud-Vossemeer bevestigd was, weggenomen.
Het weggenomen goed heeft een waarde van enkele duizenden euro's.

W-2623-2007 Diefstal uit woning, Oost-Souburg
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een woninginbraak die zaterdag tussen 15.45 uur en 19.15 uur, aan de Lekstraat in Oost-Souburg plaatsvond.
Uit de woning zijn sieraden en een aktetas met daarin waardepapieren weggenomen.
Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-2624-2007 Twee maal aangehouden, Goes
Politie Zeeland heeft zaterdagavond rond 22.05 uur een 56-jarige man uit Goes, aan de Koningstraat in Goes, aangehouden wegens openbare dronkenschap. Rond 23.30 uur werd hij voor de tweede maal aangehouden toen hij, bij zijn in vrijheidstelling, het politiebureau niet wilde verlaten.
Rond 22.00 uur kreeg de politie de melding dat de 56-jarige man een cafe aan de Koningstraat, na verschillende vorderingen van het cafepersoneel, niet wilde verlaten.
Toen agenten de man vorderden het pand te verlaten deed hij dit wel maar eenmaal buiten gedroeg hij zich opstandig tegen de agenten, waarop hij werd aangehouden.
Bij zijn in vrijheidstelling wilde de man, na meerdere vorderingen, het politiebureau niet verlaten.

In het bureau probeerde hij zijn eigen hond, die hij bij zijn eerste aanhouding bij zich had, te wurgen.
Agenten konden het beest op tijd los krijgen waarop de man de agenten probeerde te slaan. Hierop werd hij voor de tweede maal aangehouden.
De hond is naar een asiel gebracht.

O-2625-2007 Motor in beslag genomen, Kruiningen
In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.20 uur heeft Politie Zeeland de motor van een 55-jarige man uit de gemeente Borsele in beslag genomen.
Bij een algemene controle bleek dat de man zijn motor bestuurde tijdens een ontzegging en dat zijn motor niet verzekerd was.
Omdat bleek dat hij al meerdere keren betrapt was op rijdens tijdens zijn ontzegging en het niet verzekerd zijn van de motor is het voertuig in beslag genomen.
Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.