Europees Kampioenschap Online Poker 2007


Het grootste online poker-event met kans op $ 2.500.000

ZAANDAM, 20071020 -- Binnenkort gaat het grootste online poker kampioenschap weer van start. Met een gegarandeerde prijzenpot van maar liefst $ 2.500.000 is de European Championship of Online Poker (ECOOP) het grootste online pokertoernooi van deze winter. Deelnemers kunnen nu via de Nederlandse website www.poker-software.nl zich inschrijven voor dit spannende pokertoernooi.

De ECOOP zal eind November van start gaan en zal tien dagen duren. Titan Poker zal tijdens dit toernooi elke dag een flinke som geld weggeven, waarbij op 9 december 2007, de dag van het Main Event, een bedrag van $ 1.000.000 zal worden verdeeld. In totaal zal er een bedrag van $ 2.500.000 worden uitgedeeld gedurende het gehele toernooi.

In aanvulling op deze enorme geldprijzen die de spelers van Titan Poker kunnen winnen, ontvangen de winnaars van elk event tevens een speciale ECOOP bracelet. Deze bracelet is vergelijkbaar met de bracelets die je kunt winnen tijdens de World Series of Poker. Als een extra bonus zullen de top 50 spelers van het gehele event kunnen deelnemen in een $ 50.000 Freeroll, welke de dag na het Main Event wordt gehouden.

Spelers kunnen zich direct inkopen in de ECOOP, of zich kwalificeren via een sit 'n' go toernooi of een multi-tafel toernooi. Voor een bedrag van $ 2 + $ 0,20 kun je al deelnemen aan een kwalificatietoernooi. Spelers doen dus mee voor de prijzenpot van $ 2.500.000 voor een bedrag kleiner dan 3 dollar. Een kans die je volgens mij niet kunt laten liggen.

Inschrijven voor het main event is mogelijk door de online-poker-software te downloaden via www.poker-software.nl/titan/titan.php. Om de start van de ECOOP te vieren ontvangt de deelnemer tevens een 100% stortingsbonus en $ 20 extra, wanneer de software van Titan Poker voor het eerste wordt gedownload via de website van poker-software.nl.

Ben jij binnenkort de bezitter van een ECOOP-bracelet?