700 Kilo vuurwerk de lucht in bij gratis vuurwerkshow in Rijswijk


RIJSWIJK, 20071201 -- Op zondag 9 december 2007 zal de Rijswijkse Vuurwerkhal een zeer grote, ruim 1 uur durende en voor iedereen gratis toegankelijke, vuurwerkdemoshow houden naast de Rijswijkse Schouwburg en het oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan te Rijswijk, de aanvang is 19.30.

De vuurwerkshow.

De vuurwerkshow is een initiatief van de Rijswijkse Vuurwerkhal, die met 50.000 kg opslag, de grootste detaillist is in de Provincie Zuid Holland op het gebied van consumentenvuurwerk.
De allernieuwste effecten, een selectie uit de collecties van 11 importeurs, zullen worden getoond aan het publiek.
De Rijswijkse Vuurwerkhal laat zien dat er voor professionele vuurwerkeffecten niet meer naar België gereden hoeft te worden, maar dat deze nu legaal in Nederland te koop zijn.

Vervoer

De organisatoren vragen de duizenden vuurwerkliefhebbers zoveel mogelijk om met het openbaar vervoer te komen om parkeeroverlast te voorkomen.
Tram 17 en bus 23 en 30 stoppen naast het stadhuis en de schouwburg in Rijswijk.

Afsluiting.

De Generaal Spoorlaan wordt tijdens het vuurwerk t.h.v. de stadhuisvijver in de richting van de Huis te Landelaan afgesloten voor alle verkeer met uitzondering van de hulpdiensten.

Vergunningen.

Dit jaar is de Vuurwerkhal in het bezit van een vergunning van de Provincie Zuid-Holland, een evenementenvergunning van de Gemeente Rijswijk, een kennisgeving van Politie Haaglanden en toestemming van Brandweer Rijswijk/Delft die allen medewerking verleenden om dit evenement te laten plaatsvinden.

De Vuurwerkhal hoopt dat dit vuurwerkevenement een vaste plaats krijgt op de evenementenkalender.



Afgelasting.

De vuurwerkshow kan door medewerkers van de Provincie Zuid-Holland worden afgelast bij te harde wind en als dat het geval wordt uitgeweken naar maandag 10 december, zelfde locatie en aanvangstijd.
Wilt u weten of een vuurwerkshow doorgaat, dan kunt u een van de volgende nummers bellen 070-3909045 of 070-4150441 of kijken op www.Vuurwerkhal.nl





De Rijswijkse Vuurwerkhal