Een avontuurlijke reis door Azie op 3 wielen


Gelden werven voor goede doelen

HOOFDDORP, 20071209 -- In April 2008 vertrekken José en Peter voor een tweejarige reis op 3 wielen naar Azië. Op een motor met zijspan zullen ze via Rusland, Mongolië, China naar Zuid-Oost Azie trekken. Daarna via India, Indonesië, Afghanistan en het midden oosten weer terug. Het doel is om met deze reis gelden te werven voor een aantal goede doelen in de landen die ze aan doen.

José Polman en Peter Geers bieden een platform om organisaties op een positieve wijze onder de aandacht te brengen. Door hun aanpak, een combinatie van goede doelen, de Olympische spelen en een avontuurlijke reis, bieden ze mogelijkheden het nieuws te halen en organisaties onder de aandacht te brengen.

In nauwe samenwerking met de WereldWinkel en aan de WereldWinkel gelieerde stichtingen zijn ze bezig middelen te werven voor een aantal aansprekende projecten. De stichtingen waarmee José en Peter samenwerken zijn Wisnu, Madat Nepal, Lanka Lamai en Kanika. Voor details over deze projecten en stichtingen zie de website http://www.chindia.tk/. Het stimuleren van handel met derde wereld landen levert een blijvende bijdrage aan de economische ontwikkeling.

José en Peter zijn op zoek naar sponsors die een bijdrage willen leveren aan een of meerdere van hun projecten in ruil voor de naam van de organisatie op hun website en op het vervoermiddel. Ook kan in overleg materiaal van deze reis beschikbaar worden gesteld voor marketing doeleinden.