Persbericht: 9 december opening SPRANKELENDE EXPOSITIE LEKKER LICHT BacinolEXPO

Ingezonden persbericht

Delft, 30 november 2007

Bacinol Sprankelt met de Kerstdagen!

Wat is er nou mooier dan gedurende de Donkere Dagen van Delft je te baden in sprankelend licht? Speciaal voor de sfeervolle decemberdagen organiseert Stichting BacinolEXPO de expositie Lekker Licht, een avond-expositie waarbij het werk van Enlightment Arts in de schijnwerpers staat.

De expositie toont de lichtobjecten en -installaties van Janpaul Verburg en Maryon Widdershoven. Zij combineren creativiteit, deskundigheid en vakbekwaamheid tot unieke objecten. Kenmerkend voor hun werk is de doordachte vormgeving in combinatie met technische vondsten. Door puur materiaalgebruik en de esthetische vormen met zichtbare constructies en verbindingen kan hun werk worden omschreven als origineel en kundig met een speels en poëtisch karakter. Van Zaklamp en Doofpot tot Lumen en Splijtstof, elk object laat een versmelting zien van fijnmechanica, electronica en beeldende vormgeving. (www.enlightment.nl)

Op zondag 9 december zal de expositie feestelijk worden geopend met de Dichtjesavond, waarbij speciaal voor de gelegenheid een aantal dichters Light Verses zal voordragen. Op dinsdag 11 december, tijdens de Lichtjesavond in Delft, zal de expositie natuurlijk ook geopend zijn.
Op zaterdag 15 december vindt wegens succes een herhaling plaats van de kinderworkshop Lampjes maken. Kinderen van 7 tot 14 jaar kunnen dan een uniek 'Kerstlampje' komen maken (aanmelden voor de workshop kan d.m.v. het doorgeven van naam, leeftijd en emailadres aan isabel@bacinolexpo.nl of 06-30 646 323, kosten E 7,50 per deelnemer).

De avond-expositie Lekker Licht is gratis te bezichtigen van 9 t/m 30 december. BacinolEXPO is woensdag t/m zondag geopend van 17 tot 21 uur. Bacinol-gebouw, Wateringsevest 38 te Delft.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.bacinolexpo.nl of bellen met 06-30 646 323.