Ingezonden persbericht


Samsung SyncMaster 220TN laat levensechte kleuren in breedbeeld zien

Netwerken op luxe hoogglans monitor zonder tussenkomst PC

Delft, 10 december 2007 - Samsung Electronics introduceert videobellen zonder tussenkomst van een PC met de SyncMaster 220TN. Deze kleurrijke 22 inch monitor heeft een VoIP- en Video-over-IP-functie. Het is een online netwerker met geïntegreerde speakers, digitale camera en microfoon.

De Samsung SyncMaster 220TN is een thin client-gebaseerd systeem en is voorzien van voice en video communicatie via een IP-netwerk. Deze Samsung designmonitor heeft een geïntegreerde 2 megapixel camera, microfoon, een speaker en geïnstalleerde software die videoconferencing zonder problemen mogelijk maakt. Gedurende het gesprek kunnen office-applicatie-files worden gedeeld en krijgt men beeld via PIP (Picture in Picture).

De Samsung SyncMaster 220TN is compatible met Windows Server. Het heeft een eigen Windows XP embedded operating systeem en ondersteunt Microsoft RDP en Citrix ICA-client. Voor Samsung geldt dat een opvallend design net zo belangrijk is als de toepassing van innovatieve technologieën. Deze fraai vormgegeven breedbeeld-monitor laat de meest levendige kleuren zien met een helderheid van 300 cd/m2. De in zwarte hoogglans lak uitgevoerde SyncMaster 220TN heeft een resolutie van 1680 x 1050 (16:10) pixels en beschikt over 4 USB-poorten. De bedieningstoetsen zijn aan het oog onttrokken en subtiel weggewerkt aan de zijkanten van de monitor.

Omdat de Samsung 220TN functioneert zonder pc, wordt hiermee niet alleen ruimte bespaard in de werkruimte maar kan men ook bezuinigen op energie.

De Samsung SyncMaster 220TN is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 999,- inclusief BTW.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelstgroeiende merken in ter wereld, met een merkwaardegroei van 180 procent in de afgelopen vijf jaar. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 138.000 medewerkers actief in meer dan 124 kantoren in 56 landen. De onderneming bestaat uit vijf businessunits: Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business en Digital Appliance Business. Als één van de snelst groeiende merken ter wereld, is Samsung Electronics de leidende producent van digitale televisies, geheugenchips, mobiele telefoons en TFT-LCD panels. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, IT-apparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van oplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde narrowcastingprojecten. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.



Ingezonden persbericht