Politie Midden- en West Brabant

Dode vrouw aangetroffen in woning Goirle

GOIRLE, 10 december 2007

In een woning aan de wethouder van Besouwstraat is vannacht, de nacht van zondag 9 december op maandag 10 december, het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. De vrouw is vermoedelijk door misdrijf om het leven gebracht.

De politie vermoedt dat het om de 43-jarige bewoonster gaat. Er heeft echter nog geen officiële confrontatie plaats gevonden zodat hierover nog geen absolute zekerheid is. De echtgenoot van het vermoedelijke slachtoffer is aangehouden.

De politie kreeg om 01.30 uur een telefonische melding van de 45-jarige bewoner. Hij vertelde de agenten dat er iets ergs gebeurd was in de woning. De politie en ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse. In de woning troffen zij het stoffelijk overschot van een vrouw aan. De politie gaat gezien de eerste aanwijzingen uit van een misdrijf. De 45-jarige bewoner is aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en wordt vermoedelijk woensdag aanstaande voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De technische recherche is vannacht begonnen met een sporenonderzoek in de woning. Dinsdagmorgen zal sectie op het stoffelijk overschot verricht worden.

De politie houdt rekening met een relationeel drama.

Auteur: Jeroen Steenmeijer