Computer Profile biedt data over Europa's 330 grootste ondernemingen


BREDA, 20071210 -- Computer Profile, de informatie leverancier voor de ICT-branche, heeft de Europese DMU van 's werelds 500 grootste ondernemingen in kaart gebracht en biedt online toegang tot de bijbehorende database met circa 75.000 contactpersonen. Ook dit jaar bracht het blad Fortune weer een ranking uit van de 500 grootste bedrijven gebaseerd op jaaromzet. In deze lijst worden bedrijven uit de hele wereld opgenomen. 330 van deze bedrijven zijn ook in Europa gevestigd.

Computer Profile heeft de Global Fortune 500 afgezet tegen haar Europese database en concludeert dat deze 330 bedrijven circa 15.000 vestigingen en 75.000 contactpersonen in Europa vertegenwoordigen. De database biedt toegang tot gedetailleerde ICT-gerelateerde gegevens over deze vestigingen en contactpersonen. Voor de Benelux zijn dit 2.000 locaties met 12.850 contacten.

"Veel ondernemingen opereren op de internationale markt. De juiste contactpersoon voor het afzetten van producten is voor leveranciers vaak lastig te vinden", aldus Harry van der Lint, Managing Partner van Computer Profile Nederland. "Met deze informatie bieden wij leveranciers toegang tot de `top of the bill' van het internationale bedrijfsleven. In onze database vinden zij de juiste contactpersoon om hun salesactie op te richten, waardoor de saleskans wordt verhoogd."

Voor een compleet overzicht van de Global Fortune 500: money.cnn.com/magazines/fortune/global500/2007/full_list/





Computer Profile