Grand Hotel Krasnapolsky decor voor vierde uitreiking Society Awards


Wie worden de Societyvrouw en Societyman van 2007

AMSTERDAM, 20071107 -- Op maandag 10 december 2007 worden tijdens de Kerst Societylunch in NH Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam de Society Awards 2007 uitgereikt.

Tijdens deze culinaire happening, naar een initiatief van Barbara Plugge en Tony Tetro, zal bekend worden gemaakt wie de Societyvrouw en Societyman van het jaar 2007 zijn.

Daarnaast worden ook twee Oeuvreprijzen uitgereikt. De glamouronderscheidingen voor societyminnend Nederland zijn in het leven geroepen door journalist en oprichter Christian Houkes om mensen te bekronen met een bijzondere uitstraling of stijl.

In de vakjury hebben zitting: Christian Houkes (journalist en oprichter), Graziella Ferraro (styliste), Estella Verwaal (styliste) en Annette Wijdom (directeur FaFa International en organisatrice nationale- en internationale gala's o.a. in Monaco).

De vierde-editie van de gala-uitreiking van de Society Awards wordt mede mogelijk gemaakt door Holland Casino. In 2006 werden Bridget Maasland, Lee Towers, Mariska van Kolck en Henk van der Meyden bekroond met een Society Award.





Ingezonden persbericht