Gemeente Putten

Putten, 29 november 2007

Woensdag 12 december 2007 om 20.00 uur organiseert de gemeente in de trouwzaal van het gemeentehuis een informatieavond voor alle Puttense bedrijven en ondernemers, waarbij de startnotitie voor het opstellen van een revitalisatieplan voor bestaande bedrijventerreinen in Putten wordt gepresenteerd.

De startnotitie is opgesteld door Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland (Oost NV). Het gaat om een inventarisatie van de kansen en knelpunten met betrekking tot de bedrijventerreinen en is gebaseerd op de gesprekken die Oost NV heeft gevoerd met de gemeente, Puttense bedrijven en belangenorganisaties. Zo is een nulmeting ontstaan, die als basis kan dienen voor de verdere procedure.

Programma:


· Van 19.45 tot 20.00 uur: inloop met koffie.


· Opening door de projectwethouders, de heren F.W. Fabriek en N. Gerritsen.


· Presentatie van de startnotitie door de heer F. Geerlings, projectmanager van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV.


· Pauze.


· Gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het college van burgemeester en wethouders van Putten heeft het initiatief genomen om samen met het Industrieel Overleg Putten (IOP) te zorgen voor voldoende goede kwalitatieve ruimte voor bedrijven op de langere termijn. Het opstellen van de startnotitie is de eerste fase in het voorstel van Oost Nederland NV om dit doel te bereiken. In de volgende fase (in 2008) zal een masterplan en uitvoeringsplan worden opgesteld, waarna de projecten uitgevoerd zullen worden vanaf 2009. Waarschijnlijk zal de uitvoering over meerdere jaren gaan plaatsvinden.