Sanoma Uitgevers


Lisanne is Fancyâs covergirl 2007

Overweldigend! Bijna 6.000 meiden schreven zich via www.fancy.nl in voor Dé Fancy Modellenwedstrijd in samenwerking met het bekende modellenbureau Max Models.

Na strenge selectierondes zijn uiteindelijk drie meiden uitgekozen: Iris, Shimona en Lisanne. Zij worden ingeschreven bij Max Models.

De drie meiden hebben meegedaan met de professionele mode- en covershoot voor het Fancy partynummer dat woensdag 12 december in de winkel ligt. Deze modellen hebben de potentie om een professioneel topmodel te worden. En dat Nederlandse modellen al jaren hoge ogen gooien in de modewereld, weet iedereen.

Fotoshoot

De fotoshoot was een spetterende dag waarbij de drie modellen gekleed in de mooiste partydresses zich voor de camera bewogen. Ze hebben alles uit de kast gehaald om zich op hun best te laten zien. En het resultaat is verbluffend. Maar er kan er maar één de winnaar zijn. Lisanne is Fancyâs covergirl 2007 geworden! Zij straalt op de cover van Fancy 13. Op www.fancy.nl is een filmpje te zien van de modellenwedstrijd van de voorrondes t/m de covershoot.

Jury

In de jury zaten naast Carlein Kieboom (hoofdredacteur van Fancy), Gertjan Holleman (directeur van Max Models), ook Celine Charlot (Fashion Institute Arnhem), Dominique Caffin-Robert (van het wereldberoemde modellenbureau IMG in Parijs) en topmodel Sylvia Geersen.


4 december 2007