Senternovem


Informatiebijeenkomst MobiliteitsManagement 2007

Aanvangsdatum

12-12-2007

Op woensdag 12 december van 14.00 - 17.00 uur vindt er een informatiebijeenkomst plaats van het subsidieprogramma MobiliteitsManagement 2007 bij SenterNovem in Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie over het programma gegeven en kan men persoonlijk advies krijgen over het indienen van een subsidieaanvraag. Het programma duurt van 14.00 - 17.00 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Wilt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar Wendy van Nostrum.

Programma (onder voorbehoud)
14.00 uur Ontvangst met thee en koffie
14.30 uur Welkomstwoord door Wim Bakker, opdrachtmanager Personenvervoer bij SenterNovem
14.40 uur Introductie MobiliteitsManagement 2007 14.55 uur De nieuwe kaderregeling "Duurzame Mobiliteit" door Klaartje Arntzen, adviseur bij SenterNovem
15.10 uur Praktijkervaringen van aanvrager Marco Cowan, manager Innovaties en Projecten bij Connexxion Openbaar Vervoer 15.30 uur Adviesgesprekken (ongeveer 15 minuten per gesprek) 16.30 uur Borrel

Uw kans op persoonlijk advies!
Alle in Nederland gevestigde organisaties die zich professioneel bezighouden met mobiliteit kunnen een aanvraag voor subsidie indienen. De aanvraag moet uiterlijk op maandag 4 februari 2008 bij SenterNovem binnen zijn. Als u een advies wilt over uw aanvraag, kunt u een ideeformulier (zie hieronder) invullen en dit formulier opsturen naar Wendy van Nostrum. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht over met wie u en hoe laat een adviesgesprek heeft.

Subsidieprogramma Mobiliteitsmanagement 2007
Het ministerie van Verkeer en Waterstaat stelt 2 miljoen euro beschikbaar ter ondersteuning van innovatieve ideeën voor een betere mobiele samenleving. Veel kansen worden gezien in innovatieve, creatieve ideeën voor de verbetering van reisinformatie, een innovatiever openbaar vervoer en voor vrijetijdsverkeer. Om uw idee verder uit te werken is het subsidieprogramma MobiliteitsManagement 2007 geopend. Dit programma is bedoeld om innovatieve reismogelijkheden te ontwikkelen door deze een financieel zetje in de rug te geven. Onder innovatief verstaan wij: nog niet eerder in Nederland ontwikkeld of toegepast.

Doelgroep

Gemeenten, Ontwikkelaars, Vervoerders, Conceptontwikkelaars.

Locatie

SenterNovem Utrecht, Routebeschrijving

Toegangsprijs

Gratis

Contact

Informatiepunt SenterNovem (030) 239 35 33, of mail naar mobiliteitsmanagement.

Downloads

Ideeformulier