Gemeente Deventer

Lettele

Opening dorpsbibliotheek en servicepunt in Lettele

Het gemeentelijke servicepunt in de winkel van de Firma Roesink aan de Bathmenseweg 22 te Lettele is uitgebreid met een dorpsbibliotheek met volledige zelfbediening. Tijdens de openingstijden van de winkel kunnen de inwoners van Lettele vanaf 12 december ook terecht in de bibliotheek om een krant of tijdschrift te lezen, het internet te gebruiken en boeken en andere materialen te lenen of te reserveren.

Op woensdag 12 december om 11.30 uur verrichten wethouder Gosse Hiemstra en directeur Openbare Bibliotheek Deventer Jos Debeij de officiële (her)openingshandeling. Tussen 13 en 15 uur worden de inwoners van Lettele in de gelegenheid gesteld de gezamenlijke ruimte te bewonderen.

Bibliotheek

Door de volledige zelfbediening in de bibliotheek kunnen de inwoners voortaan zelf media inleveren en uitlenen. Gedurende de beginperiode is een medewerker van de bibliotheek een aantal uren per week aanwezig om leners in te wijden in de zelfbediening, uitleg te geven over de catalogus en nieuwe klanten in te schrijven.

Gemeentelijke servicepunt

Sinds oktober 2005 kunnen de inwoners van Lettele al terecht in het gemeentelijke servicepunt voor informatie, advies en aanmelding voor gemeentelijke producten en diensten. Zonodig kunnen medewerkers daar helpen bij het invullen van gemeentelijke formulieren en het vinden van de benodigde informatie op de gemeentelijke website.

Publicatiedatum: 11-12-2007
logo Deventer Nu

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging dinsdag 11 december 2007