Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Christmas in Kralingen

Op woensdag 12 december, tijdens de jaarlijkse kerstmarkt Christmas in Kralingen, zal deelgemeentevoorzitter Gerard Schuiling om 17 uur de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd verrichten.

Kinderen uit Kralingen hebben de afgelopen weken naar hartenlust kunnen kleuren aan kleurplaten die zijn uitgedeeld op Kralingse basisscholen en bij Knooppunt Kralingen. Op deze dag wordt de Willem Ruyslaan omgetoverd worden tot een waar winter wonderland, waar iedereen uit de buurt lekkere koek en zopie kan krijgen, en naar hartenlust kan knutselen.

Levende kerststal en een zweefmolen

Tijdens dit evenement is een levende kerststal te bezichtigen, en speelt er een leuk bandje dat kerstliedjes ten gehore brengt. Dit wordt afgewisseld met optredens van kinderen uit de buurt. Speciaal voor kinderen zijn er stoere attracties zoals de zweefmolen, kersttrein en een springkussen. Ook kunnen er kerststukjes worden gemaakt tijdens de middag, die om 15 uur van start gaat. De kerstmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen.

Stichting BeSt

Christmas in Kralingen wordt georganiseerd door Stichting BeSt (staat voor Betrokken Student) en Knooppunt Kralingen. Deze Stichting is een samenwerking tussen het Rotterdamsch Studenten Corps en de Rotterdamse Vrouwelijke Studentenvereniging. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om volgende week een kijkje te nemen bij Christmas in Kralingen, om zo in de stemming te komen voor de kerstdagen!