Jubileumnummer Bruid & Bruidegom Magazine: BN'ers als bruidsmodellen

12/12/2007 10:47



Christiaan Uitgevers B.V.



P e r s b e r i c h t
Amersfoort, 12 december 2007

Linda de Mol, Daphne Deckers, Froukje de Both en Sylvie van der Vaart als onbekende bruidsmodellen!

Jubileumnummer Bruid & Bruidegom Magazine: nieuwe bruidsmode en nostalgie

Wat hebben Winston Post, Froukje de Both, Daphne Deckers, Linda de Mol, Touriya Haoud, Sylvie van der Vaart en Monique Klemann met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal hun carrière begonnen als fotomodel bij Bruid & Bruidegom Magazine! Dat betekent genieten van Daphne met pofmouwen en Winston in driedelig pak. Deze en nog meer leuke verhalen staan in het speciale jubileumkatern van de eerste 2008 uitgave van Bruid & Bruidegom Magazine. In 2008 bestaat het magazine 25 jaar. Dit feit wordt gevierd met een viertal bijzondere edities in 2008. De eerste, die net in de tijdschriften winkels ligt, telt maar liefst 588 pagina's inspirerende en informatieve artikelen voor aanstaande bruidsparen.

Behalve een terugblik op 25 jaar trouwen in Nederland, blikt het blad vooral vooruit. De nieuwste editie van Bruid & Bruidegom Magazine staat boordevol met alle actuele trends op bruidsmodegebied. Wat was er te zien op de catwalks van de internationale bruidsmodemerken? In een extra grote metamorfose krijgen vijf bruidsparen de unieke kans om de mode van 2008 uit te proberen! Naast heel veel trouwjurken, kostuums en accessoires ook interviews met bekende ontwerpers. En persoonlijke verhalen van bruidsparen. Op welke manier gaven zij elkaar hun jawoord?

Rob Klaarenbeek, directeur van Christiaan Uitgevers, de uitgever van Bruid & Bruidegom Magazine kijkt met plezier terug op de afgelopen 25 jaar. " In juni 1983 verscheen de eerste editie van Bruid & Bruidegom Magazine. Wij waren het eerste magazine in Nederland dat specifiek ging schrijven over het huwelijk en alles wat daarbij komt kijken." Volgens Klaarenbeek zijn de afgelopen 25 jaar stormachtig snel verlopen. "Wij zijn van de ene ontwikkeling in de volgende gestapt. Vele honderdduizenden bruidsparen hebben mede door Bruid & Bruidegom Magazine hun dromen kunnen verwezenlijken. Toch voelt elke editie weer als een nieuw begin. Ook na 25 jaar! Met ieder nieuw magazine bereiken we immers weer een nieuwe grote groep aanstaande bruidsparen die straks, in 2008, 2009, 2010 invulling willen geven aan een van de belangrijkste dagen van hun leven: hun huwelijksdag. Voor deze bruidsparen is het helemaal niet belangrijk dat wij 25 jaar bestaan. Voor hen is het veel belangrijker te weten dat er een magazine boordevol informatie is waarop ze kunnen bouwen. Een magazine waarmee zij als bruidspaar inspiratie kunnen opdoen en allerlei ideeën vinden voor de invulling van een unieke en persoonlijke huwelijksdag.

Dat laatste is wellicht de grootste trend van 2008 die we kunnen constateren: de verpersoonlijking van de huwelijksdag. Mensen hoeven niet meer te trouwen vanwege wettelijke zekerheden of wat dan ook. Het is een specifieke keuze van het paar zelf. Zij willen hun geluk delen met hun naasten en invulling geven aan hun huwelijksdag zoals die bij hen en hun toekomst samen past. De mogelijkheden om te trouwen zijn enorm en zeer divers. Ik ben er trots op dat we daarover al 25 jaar een blad mogen en kunnen maken."






Noot voor de redactie:

././././