Politie Flevoland

Getuigenoproep bedrijfsinbraak

Lelystad, 12-12-2007 o De politie is op zoek naar getuigen voor een inbraak in een supermarkt op bedrijventerrein De Tjalk in Lelystad. Deze inbraak vond zondagochtend 9 december plaats.

Een getuige heeft zondagmorgen rond 9.00 uur drie mannen met tassen bij de betreffende supermarkt zien wegrennen. Daarvan had één jongen een tas van die supermarkt bij zich. De getuigen zag de mannen achter de winkel aan de zijde van het spoor lopen. Ze zijn achter de winkel van Raven Fishing & Outdoor BV langsgelopen naar de straat voor Raven. Er was nog een vierde man die voor de rest uit liep. Het gaat dus in totaal om vier jonge mannen tussen de 15 en 25 jaar. Ze droegen een pet of capuchon. Ze hebben goederen en een onbekend geldbedrag meegenomen.

De politie wil graag informatie over:


- de vluchtroute of -richting;


- of ze bij hun vlucht gebruik gemaakt hebben van een auto;


- of iemand in de nacht van zaterdag 08-12-07 op zondag 09-12-07 in de omgeving iets bijzonders heeft gezien;


- of iemand ze van te voren (kan een paar uur eerder zijn in de omgeving heeft gezien);


- of iemand in de dagen voor de inbraak iets bijzonders heeft opgemerkt.

Uw tip
Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met Politie Flevoland, Inbrakenteam District Noord; op telefoonnummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer (0320) 215 982. Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.