Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Teuge - Woningen doelwit dieven                           |
Twee woningen in Teuge hebben dinsdag 11 december ongewenst bezoek gehad. Hierbij zijn onder meer geld en digitale camera's verdwenen. Er is inmiddels aangifte gedaan en de politie heeft in beide zaken een onderzoek ingesteld.

In een woning aan de Rijksstraatweg werd tussen 01.00 uur en 12.00 uur ingebroken, een woning aan de Stationsweg bleek 's nachts het doelwit te zijn geweest. In beide gevallen werd een slot geforceerd om de woning binnen te komen. Vanuit de woning aan de Rijksstraatweg werd onder meer een geldbedrag weggenomen. Vanuit de woning aan de Stationsweg verdwenen onder meer twee digitale camera's. De politie onderzoekt beide zaken en is op zoek naar tips en getuigen. Het telefoonnummer is 0900-8844.

|     |Zutphen - Sieraden weg na inbraak                         |
Vanuit een woning aan de Gerard Doustraat in Zutphen werd dinsdag 11 december onder meer een aantal sieraden weggenomen. De benadeelde heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie onderzoekt de zaak.

De diefstal is overdag gebeurd. Men kon de woning binnenkomen door een gaatje te boren, waarna vermoedelijk een slot werd gemanipuleerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Mensen met informatie over de diefstal wordt verzocht via 0900-8844 contact op te nemen.

|     |Zutphen - politie zoekt gedupeerden                       |
In het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 december zijn op de Havenstraat in Zutphen meerdere auto vernield en goederen uit de voertuigen gestolen. De politie heeft inmiddels de verdachten opgespoord en zij zoekt contact met gedupeerden die nog geen aangifte hebben gedaan.

In het bewuste weekend werden meerdere auto's en bestelbusjes (groen en wit) aan de Havenstraat door de verdachten vernield. Er werden ruiten ingeslagen, het interieur werd met viltstiften beklad en ook werden spullen uit de auto's ontvreemd. Drie gedupeerden deden aangifte waarbij onder meer luidsprekerboxen, een verrekijker en een radio-cdspeler gestolen bleken te zijn. Ook hebben de jongeren met een auto gereden, waardoor deze beschadigd raakte. De politie is inmiddels met de verhoren begonnen en hieruit blijkt dat meer auto's en ook twee of drie bestelbusjes beschadigd zijn, waarvan de aangiften nog ontbreken. De politie roept deze benadeelden op om contact met de politie Zutphen op te nemen via 0900 - 8844. De politie adviseert gedupeerden om altijd aangifte te doen. Zo krijgt de politie een beeld waar men extra kan surveilleren om mogelijk tot aanhoudingen te komen en wanneer men een aangifte heeft gedaan, is dit makkelijker tijdens het politieverhoor.

Einde berichten


---


---


---

---- --