Arriva


Gewijzigde dienstregeling busvervoer in Waterland

Datum: 06 december 2007
Nr: 186

In verband met gewijzigde aankomst- en vertrektijden van de treinen op het station in Purmerend, zijn voor diverse buslijnen van Arriva de tijden aangepast om beter te kunnen aansluiten op de treinen. Deze verbeterde dienstregeling gaat in op zondag 9 december.

De belangrijkste wijzigingen:
Lijn 112
In de ochtend en middagspits worden op werkdagen (maandag t/m vrijdag) de vertrektijden zodanig aangepast dat door de lijnen 112 en lijn 118 elke 10 minuten een rit wordt geboden.

Lijn 116
In de ochtend en middagspits worden op werkdagen (maandag t/m vrijdag) de vertrektijden zodanig aangepast dat door de lijnen 116 en lijn 108 elke 10 minuten een rit wordt geboden.

Lijn 117
In de middagspits worden op werkdagen (maandag t/m vrijdag) de vertrektijden zodanig aangepast dat door de lijnen 117 en lijn 114 elke 15 minuten een rit wordt geboden vanaf Hoorn Station NS.

Lijn 200
In verband met een routewijziging van deze lijn wordt in de Weidevenne in het vervolg gereden via de Vuurtorengracht.

Lijn 213
In verband met een routewijziging van deze lijn wordt in Purmerend in het vervolg gereden via de IJselmeerlaan en niet meer via het Grevelingenmeer.

Lijn 375
Deze lijn begint en eindigt voortaan op het Tramplein te Purmerend.

Lijn 413
In verband met een routewijziging van deze lijn wordt in Purmerend richting Oosthuizen in het vervolg gereden via de Kooimanweg.

Lijn 416
In verband met een routewijziging van deze lijn wordt vanaf Westbeemster naar De Rijp gereden en hiermee vervalt de route naar Noordbeemster.

Lijn 673
Dit een nieuwe scholierenlijn van Landsmeer, halte: Vogelwikkestraat, naar Monnickendam, halte: Sweansborch.

De complete dienstregeling is te vinden op www.arriva.nl. De busboekjes zijn verkrijgbaar bij het Arriva verkooppunt op het busstation Tramplein in Purmerend, het busstation in Edam en bij Boekhandel Van der Plas op het Buikslotermeerplein in Amsterdam.

(eventueel:)
Via www.9292ov.nl of 0900-9292 worden alle soorten reisinformatie verstrekt.