Gemeente Bernheze


Enquête openbaar vervoer Bernheze

De gemeente Bernheze wil graag uw mening weten over het openbaar vervoer in onze gemeente. Zijn er plaatsen waar haltes bij moeten komen? Moet de route van een bepaalde buslijn veranderen? Op dit soort vragen willen wij graag antwoord van u hebben. Daarom houden we een schriftelijke enquête onder de inwoners van onze gemeente.

Het doel van de enquête is om zoveel mogelijk wensen en meningen te verzamelen en die aan te bieden aan de provincie Noord-Brabant. De provincie Noord-Brabant kan deze wensen en opmerkingen meenemen in haar openbaar vervoer exploitatieplan 2009 Oost-Brabant. De wensen kunnen invloed hebben op een eventuele wijziging van het voorzieningenniveau van het openbaar vervoer in Bernheze en daarbuiten.

Hoe werkt het?

U kunt de enquête op twee manieren invullen en opsturen.

U kunt het formulier hieronder aanklikken, invullen en via de website aan ons terugsturen.

Daarnaast liggen de enquêteformulieren klaar in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch en in de openbare bibiotheken in Heesch, Heeswijk-Dinther en Nistelrode. U kunt de formulieren opsturen naar de gemeente Bernheze in de bijbehorende antwoordenvelop.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u telefonisch contact opnemen met de heer K. Knippenberg, telefoon (0412) 45 88 88 of via e-mail k.knippenberg@bernheze.org. U kunt de formulieren tot 20 januari 2008 aan ons opsturen.

Hoe meer wensen en opmerkingen wij ontvangen, hoe beter wij het openbaar vervoer in de gemeente kunnen afstemmen op de wensen van de bewoners zelf. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Enqueteformulier openbaar vervoer Bernheze 2007