Vanavond in Team West

Leiderdorp, 12-12-2007 o Woensdag 12 december vraagt Politie Hollands Midden tijdens de tv-uitzending 'Team West' van RTV West aandacht voor de volgende zaken:

Vernieling Koornbrug Leiden Op maandag 26 november protesteerden jongeren tegen de 1040 uren norm. In Leiden trokken scholieren massaal naar het Stadhuisplein en de Koornbrug. Het protest ontaardde in vernielingen van de net gerestaureerde brug en ruiten van het stadhuis. De vernielingen van de brug zijn vastgelegd. In de pers was eerder bekend gemaakt dat de politie over deze beelden beschikte. Daarbij werd vermeld dat als de vernielers zich zelf niet bij de politie zouden melden, de foto's openbaar gemaakt zouden worden. De recherche in Leiden heeft al een aantal verdachten gehoord. Tijdens de uitzending van 'Team West' worden de beelden van nog onbekend gebleven verdachten getoond. Een aantal daarvan kunt u onderaan dit bericht alvast bekijken.

Overval Leiden Op zondagavond 9 december omstreeks 22.30 uur worden drie benzinepompbedienden overvallen door twee gewapende mannen. Dit is bij de benzinepomp Huisman, een Esso station, gevestigd aan de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. Beide overvallers spreken slecht Engels en na het geld uit de kassa te hebben genomen, rijden zij weg op een brommer. Een van de overvallers draagt een opvallend regenpak.

Overval supermarkt in Voorschoten Heel kort gaan we aandacht besteden aan een ernstige overval gepleegd op de C1000 aan het Planciusplantsoen in Voorschoten. Op donderdag 6 december rond 21.00 uur worden de 8 personeelsleden met een vuurwapen bedreigd en moet de bedrijfsleider mee naar het kantoor, waar de kluis wordt leeggehaald. Volgende week komen we hier uitgebreid op terug.

Het regionale tv-programma Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.20, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijkt u dan op de website van Team West (www.teamwest.nl). U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Haaglanden, Politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie en RTV West.

Herkent u iemand op de foto?

Herkent u iemand?

Herkent u iemand?

Herkent u deze persoon?

Herkent u deze persoon?