Ingezonden persbericht


GOEDE VOORNEMENS 2008

STOP MET DIËTEN

Jeanine Lemmens, Directeur Weight Watchers Benelux

Persbericht, 12 december 2007

Stop met diëten: herken je trek

Trek, lekkere trek en typische emotietrek& Wie goed luistert naar zijn lichaam kan de verschillen in eetlust precies onderscheiden. Goede trek is verlangen naar echte voeding in plaats van vulling . Lekkere trek krijg je als je zomaar in de verleiding komt, als je iets ziet of ruikt wat je lekker vindt. En harten honger staat voor het bekende emotie eten. Onrust, verveling, jezelf be­lonen. Alleen al door je trek goed te herkennen, ben je op weg naar een gezond en bewust leven. Veel beter dan het goede voornemen: Ik Ga Lijnen& .

Verslavende dieetrages

Veel mensen hebben moeite met het herkennen van trek of zoeken naar onmiddellijk afslanksucces.

Ze willen steeds iets aan hun gewicht doen en komen keer op keer juist kilo s aan. Ze volgen hypes in de vorm van bijvoorbeeld crashdiëten. Ze vallen razendsnel af voor een speciale gelegenheid& om zich vervolgens weer helemaal tegoed te kunnen doen. Het afvallen groeit uit tot een obsessie op zich. In Nederland heeft bijna 50% van de volwassenen last van overgewicht.

Het geheim met garantie

Weight Watchers is een eenvoudig, haalbaar en gezond programma om overtollig gewicht te verliezen - en het ideale gewicht te behouden! Voor een paar kilo s of veel meer. Het succes zit m in de combinatie van GEWOON ETEN, voedingsadvies, bewegen en groepsinteractie via wekelijkse cursussen. Makkelijk in te passen in je dagelijkse leven. Plus, de garantie om na behaald succes iedere maand een check-up te komen doen.

Stop met diëten

Jeanine Lemmens van Weight Watchers Nederland: Weight Watchers is geen dieet, je moet juist alle voedingsstoffen tot je nemen. Wij staan voor de juiste balans om overtollig gewicht te verliezen - en het ideale gewicht te behouden! Géén crash, geen jojo-effect. Onze duurzaamheid heeft niets met modedië­ten van doen. Weight Watchers is een way of life.