Ministerie van Buitenlandse Zaken

Nieuwe website voor vragen over Europees recht

12 dec 2007 | Het ministerie van Buitenlandse Zaken stelt de website van het Expertisecentrum Europees Recht (ECER) open voor het grote publiek. Op deze site kunnen mensen terecht voor al hun vragen over Europees recht.

Tot voor kort was de website van het Expertisecentrum Europees Recht (ECER) alleen toegankelijk voor medewerkers van de Haagse ministeries. Zij kunnen al sinds 2003 op de site terecht voor kennis over Europese regelgeving en de praktische aspecten van Europa. Nu is de website www.minbuza.nl/ecer ook opengesteld voor een breder publiek.

Op de ECER-website wordt informatie over Europees recht uit vele bronnen samengebracht en op een gemakkelijke manier ontsloten en toegelicht. Zo biedt de site onder meer persberichten, links, en antwoorden op veelgestelde vragen als `Wat is comitologie?' en `Hoe stemt de Europese Raad?'. Ook zijn er de belangrijkste documenten op veel Europese beleidsterreinen te vinden.

Nieuwe bezoekers kunnen zich via de site aanmelden voor een nieuwsbrief, om zo op de hoogte te blijven van het laatste Europeesrechtelijke nieuws.

Meer informatie


* Ga naar de website van het Expertisecentrum Europees Recht Externe link


* Ministerie van Buitenlandse Zaken

* Bezuidenhoutseweg 67

* Postbus 20061

* 2500 EB Den Haag

* Tel.: 070-3 486 486

* Fax: 070-3 484 848

* Internet: www.minbuza.nl