Gemeente Capelle a/d IJssel

John Lucieer overleden

John Lucieer overleden

Afgelopen dinsdag 4 december bereikte ons het bericht over de tragische dood van het hoofd van onze afdeling Welzijn en Educatie, John Lucieer. Waarschijnlijk hebt u de berichten hierover in de media al onder ogen gehad.

Condoleanceregister

Ter nagedachtenis aan John Lucieer is op zijn werkkamer in het gemeentehuis een condoleanceregister geopend. Van maandag 10 december tot en met vrijdag 14 december is het register dagelijks toegankelijk van 10.00 tot 14.00 uur. Indien u het condoleanceregister wilt tekenen, wordt u verzocht zich te melden bij de receptie in de hal van het gemeentehuis. U kunt ook digitaal uw medeleven betuigen in het condoleanceregister.

John Lucieer

John Lucieer

Hoofd afdeling Welzijn en Educatie

Gemeente Capelle aan den IJssel

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze collega.

John Lucieer werkte sinds 1 augustus 2000 bij de gemeente Capelle aan den IJssel. Hij was een man met visie, die het als een uitdaging zag op een vernieuwende manier in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen. Maar ook was hij een pragmaticus met een uitstekend gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Binnen het management van de gemeentelijke organisatie toonde hij zich een betrokken collega die zijn nek durfde uit te steken.

John was ook een echte bouwer, mentaal sterk en in staat altijd zichzelf te blijven. Hij stond voor zijn mening, deed wat hij beloofde, vertrouwde ´zijn´ mensen en was trots op hen. Onder zijn leiding en met een luisterend oor en oog voor de interne organisatie wist hij de afdeling Welzijn en Educatie ook in moeilijke tijden op koers te brengen en te houden.

Wij verliezen in John een toegewijde en bevlogen medewerker en zullen hem herinneren als een zeer aimabele, sympathieke en open collega.

Wij wensen zijn echtgenoot, zoon en verdere familie veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

Namens het college van Burgemeester en Wethouders, de gemeenteraad en griffie, de directie en de medewerkers van de gemeente Capelle aan den IJssel.