Ingezonden persbericht


Herinnering

Rotterdam durft!

Spreker: burgemeester Ivo Opstelten

Kringbijeenkomst VNO-NCW Rotterdam

Woensdag 12 december 2007, 16.00 - 18.00 uur

RTV Rijnmond, Lloydstraat 23 in Rotterdam

Geachte heer/mevrouw,

Graag herinneren wij u aan onze netwerkbijeenkomst op woensdag 12 december 2007. Het bestuur van VNO-NCW Rotterdam is trots om opnieuw de heer Ivo Opstelten als gast te mogen verwelkomen in onze kring. Hiermee is een nieuwe traditie ontstaan dat onze burgemeester de laatste bijeenkomst van het jaar onze spreker is.

De heer Ivo Opstelten (1944) is sinds 1999 burgemeester van onze stad. Voordat hij aantrad in Rotterdam was de geboren Rotterdammer, burgemeester in Dalen, Doorn, Delfzijl en Utrecht. De burgemeester van Rotterdam zal een inleiding verzorgen over Rotterdam en de economie van de stad. Rotterdam is de motor van de vaderlandse economie, want van elke euro wordt er tien cent in onze stad verdiend. Wij zijn trots op ons bedrijfsleven met het enorme haven-industrieel complex. Rotterdam durft en loopt voorop in Nederland.

Onze bijeenkomst wordt gehouden in het prachtige nieuwe gebouw van RTV Rijnmond aan de Lloydstraat in Rotterdam. Het pand ligt midden in het creatieve hart van het Lloydkwartier, de meest creatieve wijk van de stad. Direct aan de Nieuwe Maas, maakt u kennis met een zeer modern mediabedrijf dat in september officieel werd geopend.

RTV Rijnmond is de regionale omroep voor Zuid-Holland-Zuid.

Er is beperkte (betaalde) parkeergelegenheid in het Lloydkwartier. Tramlijn 8 stopt direct naast het Lloydkwartier als u met het openbaar vervoer komt. Met bijgevoegd antwoordformulier of door het beantwoorden van deze e-mail kunt u zich aanmelden.

Mocht u nog vragen hebben over de bijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met

Erna Verschuur of ondergetekende. Het bestuur van VNO-NCW Rotterdam hoopt u te mogen verwelkomen op 12 december.

Met vriendelijke groet,

Cees Pille,
secretaris VNO-NCW Rotterdam

VNO-NCW West
Bezuidenhoutseweg 12 te Den Haag
Postbus 93073, 2509 AB Den Haag
T 070 349 08 24
F 070 349 08 08
E Verschuur@vno-ncwwest.nl
I www.vno-ncwwest.nl

.
Ga voor het laatste nieuws in uw regio en de fotoreportages van onze ondernemersbijeenkomsten naar www.vno-ncwwest.nl