Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

So Chic opent deuren aan Pieter Vreedestraat

Den Haag/Tilburg 12 december 2007 - Het voor Nederland fonkelnieuwe juweliersconcept So Chic heeft afgelopen maandag haar deuren geopend aan de Pieter Vreedestraat.

So Chic
So Chic is een winkel van de Tilburgse ondernemer Iskenderkaptanoglu. In de oude passage City Center runde hij samen met zijn vrouw de juwelierszaak Magic Jewellery. Deze winkel gaat nu verder onder de naam So Chic. De Turkse franchiseformule, met meer dan 50 vestigingen in onder meer Istanbul en Moskou, opent hiermee haar eerste vestiging in Nederland. So Chic heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een chique uitstraling. De juwelier verkoopt sieraden van bekende merken zoals Nina Ricci, Elle, Sisley, Police, Marco Polo, Mexx, United Colors of Benetton en Misaki. De verwachting bestaat dat So Chic in Nederland meerdere winkels zal gaan openen.

De komende maanden worden alle winkels aan de Pieter Vreedestraat in gebruik genomen. De officiële opening vindt echter plaats op 19 maart 2008, tegelijk met de opening van het Pieter Vreedeplein. Nieuws over de op handen zijnde openingen is te vinden op www.hetnieuwegezichtvoor.nl. Nog 98 dagen tot aan de opening!

Pieter Vreedeplein Ontwikkeling C.V. is een joint venture van Bouwfonds MAB en de gemeente Tilburg. www.pietervreedeplein.com.

einde bericht | 12 december 2007



Ingezonden persbericht