Persbericht

12 december, 2007

SD WORX biedt helpende hand bij afwezigheid salarisadministrateur

~ Payroll on-site staat voor continuïteit en flexibiliteit in payroll-proces ~

Organisaties hebben af en toe te kampen met een beperkte bezetting op de salarisadministratie of met geplande of ongeplande afwezigheid van hun administrateur. Dan kunnen zij, als dat nodig is, de expertise van SD WORX inschakelen. Tijdens de afwezigheid van de salarisadministrateur of bij plotselinge pieken in het werkproces, kan SD WORX een van zijn eigen ervaren en gekwalificeerde specialisten op het gebied van payroll inzetten. Deze specialist vormt zo een verlengstuk van de personeelsafdeling. Deze zogehete Payroll on-site -dienst biedt continuïteit en maakt het payroll-proces flexibeler.

SD WORX draagt met Payroll on-site zorg voor alle payroll-verplichtingen, waarbij de bestaande werkwijze intact blijft. Taken die hierbij komen kijken zijn o.a. het volledig verwerken van maandelijkse mutaties, het betalen van salarissen, de afdracht van gelden aan instanties (Belastingdienst, UWV, Pensioen- en Zorgverzekeraar), de financiële aansluiting op het grootboek en het beantwoorden van vragen van management en medewerkers. Voor de omschakeling zijn geen grote veranderingen in processen en systemen nodig, alleen een moment van kennisoverdracht.

Voordelen die organisaties ondervinden van Payroll on-site:
* Gegarandeerde continuïteit in het payroll-proces
* Uitschakeling van risico s bij verlof of ziekte van de administrateur
* De huidige werkwijze blijft intact

* Investering blijft beperkt tot kennisoverdracht
* Expertise in elke situatie

HELI
Payroll on-site werkt optimaal in samenwerking met SD WORX HELI. Onder de productnaam HELI brengt SD WORX al jaren diverse systemen op de markt, van eenvoudige invoersystemen tot geavanceerde personeelsinformatie-managementsystemen. HELI-systemen kenmerken zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid, omdat ze ontwikkeld zijn vanuit de wensen en behoeften van de gebruiker.

SD WORX denkt goed na over de toekomst van HRM. De volledige automatisering van alle HR-processen, on-demand aanbod en ondersteunende diensten zijn ideale oplossingen voor de HRM-manager van deze tijd , zegt Hans Huyzer, financial controller bij Feyenoord.

(311 woorden)

VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS: René van den Nieuwenhof, tel. 040 235 46 00, renev@lewispr.com

Over SD WORX
SD WORX is marktleider in België en de derde grootste aanbieder van payroll en HR-diensten in Europa. SD WORX bedient zijn klanten vanuit een geïntegreerd concept waarbinnen payroll, HR-diensten en juridisch advies vanuit één organisatie worden aangeboden. Het in 1945 opgerichte bedrijf telt 24 kantoren en ruim 1.600 medewerkers in de Benelux. Sinds 2006 bedient SD WORX de Nederlandse markt vanuit een kantoor in Breda. In september 2006 ging SD WORX een joint venture aan met Asecom Nederland B.V.. SD WORX is de afgelopen jaren sterk aan het internationaliseren. Zo nam het bedrijf onlangs de Franse payroll-softwarespecialist LOGI-RH over.

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com